BEKO RDSA290M20W

beko rdsa290m20w

Shifra: 84050934
0 komente  0 komente
 •  Frigorifer i kombinuar
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti neto: 278 L
 •  Kapaciteti i frigoriferit: 209 L
 •  Kapaciteti i frizit: 69 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 255 kWh /vit
 •  Përmasat: 162x60x60cm
 •  Niveli i zhurmës: 42dB
 •  Garancia: 5 Vite
-22%
Aksion
279,00
EUR çmimi actual
219,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: