BOSCH WTH83000BY

bosch wth83000by

Shifra: 84050987
0 komente  0 komente
 •  Tharëse rrobash
 •  SensitiveDrying sistem
 •  Kapaciteti: 7 Kg
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Nr. Programeve: 15
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LCD Display
 •  Sistem me kondenzim
 •  Përmasat: 85x60x60cm
 •  Niveli i zhurmës: 66dB
 •  Garancia: 2 Vite
-17%
Aksion
699,00
EUR çmimi actual
579,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: