BOSCH WAB20262BY

bosch wab20262by

Shifra: 84050986
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 6 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1000 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 15
 •  Teknologjia: VarioPerfect™/ActiveWater™
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Përmasat: 85x60x55cm
 •  Niveli i zhurmës: 57/73dB
 •  Garancia: 2 Vite
-19%
Aksion
429,00
EUR çmimi actual
349,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: