BOSCH HCA633120E

bosch hca633120e

Shifra: 84050972
0 komente  0 komente
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti i furres: 66 L
 •  7 Funksione te pjekjes
 •  Grill, Ventilator
 •  Pllakë qeramike
 •  4+1 sipërfaqje te ngrohjes
 •  Paneli i kontrollit: Mekanik
 •  Përmasat: 85х50х60cm
 •  Garancia: 2 Vite
-9%
Aksion
549,00
EUR çmimi actual
499,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: