ROWENTA RO3724EA

rowenta ro3724ea

Shifra: 84051000
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 750 W
 •  Klasa e energjisë: A
 •  2 Nivele filtrimi
 •  Niveli i zhurmës: 79 dB
 •  Kapaciteti i pluhurit: 1.5 L
 •  Ngjyra: Portokalli
 •  Garancia: 2 Vite
109,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: