LG FH2A8HDN2

lg fh2a8hdn2

Shifra: 84051067
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 7 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 14
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Lloji i motorrit: Direct Drive
 •  Përmasat: 85x60x48cm
 •  Niveli i zhurmës: 53/73dB
 •  Garancia: 2 Vite
633,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: