BEKO HTV8733XS0

beko htv8733xs0

Shifra: 84051075
0 komente  0 komente
 •  Makinë Larëse-Tharëse
 •  Kapaciteti: 8Kg Larje / 5KG Tharje
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1400 rpm
 •  Klasa energjisë: A
 •  Nr. Programeve: 16
 •  Lloji i motorrit: ProSmart Inverter
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Sistem me kondenzim
 •  Përmasat: 84x60x54cm
 •  Niveli i zhurmës: 57/77/64dB
 •  Garancia: 5 Vite
-18%
Aksion
549,00
EUR çmimi actual
449,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: