BEKO HCA62741B

beko hca62741b

Shifra: 84051157
0 komente  0 komente
 •  Aspirator 60cm (dekorativ)
 •  Fuqia thithëse: 757 m3/h
 •  1 motorr, fuqia 265 W
 •  3 nivele të fuqisë
 •  Panel digjital (Touch control)
 •  LED Display
 •  Filter alumini
 •  2 LED ndriques 2x3Watt
 •  Përmasat: 60x103.5-146.5x32.6cm
 •  Garancia: 1 vit
499,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: