ROWENTA C03035F1

rowenta c03035f1

Shifra: 84051192
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2400 W
 •  Rregullator i nxehtësisë
 •  Niveli i zhurmës: 47 dBA
 •  Dritë treguese
 •  Dorezë për bartje të lehtë
 •  Garancia: 2 Vite
79,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: