LG 55B6J

lg 55b6j

Shifra: 84051196
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 55" (140 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (webOS 3.0) & 3D
 •  Marrësi:2 x DVB-C/T2/S2
 •  4 x HDMI 3 x USB Optical
 •  Zëri: 80 W
 •  Wi-Fi
 •  Syze 3D (2 Palë)
 •  Magic Remote
 •  Garancia: 2 Vite
-7%
Aksion
2.099,00
EUR çmimi actual
1.949,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: