FUEGO DL-01S

fuego dl-01s

Shifra: 84051232
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2000 W
 •  Rregullator i nxehtësisë
 •  Funksionin e ajrit të ftoftë
 •  Mbrojtje nga mbinxehja
 •  Garancia: 1 Vit
29,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: