BOSCH PKE645FP1E

bosch pke645fp1e

Shifra: 84051321
0 komente  0 komente
 •  Pllakë qeramike (montuese)
 •  4 sipërfaqe te ngrohjes
 •  Komandim digjital
 •  Funksioni: PowerBoost
 •  Përmasat: 58.3x51.3x5.2cm
 •  Garancia: 2 Vite
-24%
Aksion
329,00
EUR çmimi actual
249,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: