BEKO FSE64320DS

beko fse64320ds

Shifra: 84051474
0 komente  0 komente
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti i furres: 65 L
 •  6 Funksione
 •  4 sipërfaqje te ngrohjes (2+2)
 •  2 siperfaqe te ngrohjes Gaz
 •  2 siperfaqe te ngrohjes Korent
 •  Ventilator / Grill
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Përmasat: 85х60х60cm
 •  Garancia: 5 Vite
349,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: