SAMSUNG UE65KS9502TXXH

samsung ue65ks9502txxh

Shifra: 84051542
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 65" (165 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Tiezen Smart Hub 2016)
 •  Frekuenca: 2400 Hz PQI
 •  Marrësi: 2 X DVB-C/T2/S2
 •  4 x HDMI 3 x Optical 1 x Scart
 •  Zëri: 70W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 Vite
2.599,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: