BEKO VCC6424WI

beko vcc6424wi

Shifra: 84051550
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 2400 W
 •  Fuqia thithëse: 400 W
 •  Tipi i filtrit: HEPA12
 •  Niveli i zhurmës: 82 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Thes materiali
 •  Kapaciteti i pluhurit: 4 L
 •  Rregullator i fuqisë
 •  Tregues për mbushjen e thesit
 •  Gjatësia e kabllit: 7 m
 •  Ngjyra: Hiri
 •  Garancia: 2 Vite
79,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: