LG GBB59PZKVB

lg gbb59pzkvb

Shifra: 84051703
0 komente  0 komente
 •  Frigorifer i kombinuar
 •  No Frost
 •  Multi Air Flow Sistem
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Motori: Smart Inverter
 •  Kapaciteti neto: 318 L
 •  Kapaciteti i frigoriferit: 225 L
 •  Kapaciteti i frizit: 93 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 306 kWh /vit
 •  Përmasat: 190x65x60cm
 •  Niveli i zhurmës: 37dB
 •  Garancia: 2 Vite
623,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: