ROWENTA CV1316F0

rowenta cv1316f0

Shifra: 84051709
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 1400 W
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Garancia: 2 Vite
-32%
Aksion
19,00
EUR çmimi actual
12,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: