TEFAL FV3925E0

tefal fv3925e0

Shifra: 84051711
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2300 W
 •  Lloji i pllakës: Qeramikë - Durilium
 •  Kontroll automatik i avullit
 •  Sistem kundër rrjedhjes
 •  Sistem i dyfishtë për pastrimin e gëlqeres
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-35 gr/min
 •  Presion i avullit: 125 gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 270 ml
 •  Gjatësia e kabllit: 1.8 m
 •  Garanci: 2 Vite
-18%
Aksion
49,00
EUR çmimi actual
39,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: