PHILIPS BRI953/00
PHILIPS BRI953/00 PHILIPS BRI953/00 PHILIPS BRI953/00 PHILIPS BRI953/00 PHILIPS BRI953/00 PHILIPS BRI953/00

philips bri953/00

Shifra: 84051732
0 komente  0 komente
 •  Sensor SmartSkin
 •  Sistem i integruar i sigurisë
 •  5 Parametrime të intesitet të dritës
 •  Filter i integruar UV
 •  Më shumë se 250 000 impulse drite
 •  3 Pjesë shtesë: trup, fytyrë & pjesët sensitive
 •  Shtesa të lakuara për përshtatje të pjesëve të trupit
 •  Përdorim me kabllo & pa kabllo
 •  Aksesorë shtesë: Çantë
 •  Garancia: 2 Vite
-17%
Aksion
599,00
EUR çmimi actual
499,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: