BOSCH HBN211E4

bosch hbn211e4

Shifra: 84051745
0 komente  0 komente
 •  Furrë montuese
 •  Multifunksionale
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti: 66 L
 •  Grill, Ventilator
 •  Paneli i kontrollit: Mekanik
 •  Përmasat: 59.5x59.5x54.8cm
 •  Garancia: 2 Vite
299,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: