BOSCH SMV24AX00E

bosch smv24ax00e

Shifra: 84051754
0 komente  0 komente
 •  Enëlarëse Montuese 60cm
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti: 12 Sete
 •  Nr. Programe: 4
 •  Lloji i motorrit: EcoSilence Drive™
 •  Teknologjia: AquaStop / ActiveWater
 •  Shpenzimet e energjisë: 290 kWh /vit
 •  Përmasat: 82x60x57cm
 •  Niveli i zhurmës: 52dB
 •  Garancia: 2 Vite
449,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: