BEKO BIM32301XMS

beko bim32301xms

Shifra: 84051782
0 komente  0 komente
 •  Furrë montuese
 •  Multifunksionale
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti: 82 L
 •  8 Funksione
 •  Grill, Ventilator, pjekje 3D
 •  Telescopic (raft tërheqës)
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  LED Display
 •  Kohëmatës digjital
 •  Përmasat: 59x56x55cm
 •  Garancia: 5 Vite
-20%
Aksion
349,00
EUR çmimi actual
279,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: