SAMSUNG UE49MU6272UXXH

samsung ue49mu6272uxxh

Shifra: 84051882
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 49" (123 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Tiezen Smart Hub 3.0)
 •  Frekuenca: 1400 PQI
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  UHD Upscaling; HDR
 •  3 x HDMI 2 x USB; Optical
 •  Zëri: 20W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 Vite
-40%
Aksion
799,00
EUR çmimi actual
479,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: