FUEGO MMG50K-6

fuego mmg50k-6

Shifra: 84051891
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Kapaciteti: 20 L
 •  Fuqia: 700 W
 •  Grill, fuqia 1000 W
 •  Nivele te fuqisë: 5
 •  Funksione: 4
 •  Defrost funksion
 •  Permasat: 45.4x33.0x26.2cm
 •  Garancia: 2 vite
129,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: