BOSCH MMBM7G3M

bosch mmbm7g3m

Shifra: 84052016
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 350 W
 •  Kapaciteti i enës: 0.6 L/0.5 L/0.2 L
 •  Materiali i enës: Qelq-ThermoSafe
 •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Funksion per thyerjen e akullit
 •  Lloji i prerëseve: Çelik
 •  Ngjyra: Inox & E zezë
 •  Garancia: 2 Vite
79,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: