TEFAL GV8932E0

tefal gv8932e0

Shifra: 84052037
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2400 W
 •  Lloji i pllakes: Pllakë vetëpastruese
 •  Sistem automatik për kontrollin e temperaturës dhe avullit
 •  Sistem për pastrimin e gëlqeres
 •  Avull konstant: 120 gr/min
 •  Presion i avullit: 7 bar
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.6 L
 •  Ndërprerje automatike
 •  Mbyllje për bartje të sigurtë
 •  20% Reduktim i energjisë
 •  Garanci: 2 Vite
299,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: