SAMSUNG RS53K4400WW/EF
SAMSUNG RS53K4400WW/EF

samsung rs53k4400ww/ef

Shifra: 84052062
0 komente  0 komente
 •  Frigorifer Side-by-Side
 •  No Frost
 •  Digital Inverter Compressor
 •  Dispenzorë uji
 •  LED Display
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti neto: 535 L
 •  Kapaciteti i frigoriferit: 361 L
 •  Kapaciteti i frizit: 174 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 420 kWh /vit
 •  Përmasat: 179x91.2x74.7cm
 •  Niveli i zhurmës: 39dB
 •  Garancia: 5 Vite
-14%
Aksion
1.099,00
EUR çmimi actual
949,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: