CANDY CVMA70W

candy cvma70w

Shifra: 84052066
0 komente  0 komente
 •  Aspirator 60cm (dekorativ)
 •  Fuqia thithëse: 407 m3/h
 •  1 motorr, fuqia 213 W
 •  3 nivele të fuqisë
 •  Filter alumini
 •  2 LED ndriques 2x1.5 W
 •  Niveli i zhurmës: 62dB
 •  Garancia: 5 vit
299,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: