CANDY FCXM625NX

candy fcxm625nx

Shifra: 84052129
0 komente  0 komente
 •  Furrë montuese
 •  Multifunksionale
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti: 78 L
 •  Grill, Ventilator
 •  Paneli i kontrollit: touch
 •  Kohëmatës digjital
 •  Përmasat: 60x60x57cm
 •  Garancia: 5 Vite
443,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: