TEFAL FZ750035

tefal fz750035

Shifra: 84052145
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 1400 W
 •  Kapaciteti: 1.2 kg
 •  Teknologji ActiFry
 •  Filter i integruar i ajrit
 •  Rregullator i temperaturës
 •  Kohëmatës
 •  Ndalje automatike
 •  Doreza rezistente ndaj nxehtesise
 •  Garancia: 2 Vite
229,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: