TEFAL B903A374

tefal b903a374

Shifra: 84052147
0 komente  0 komente
 •  Tenxhere 7.9 L
 •  Tenxhere 4.5 L
 •  Tenxhere 0.8 L
 •  E përshtatshme edhe për induksion
 •  Garancia: 2 Vite
-24%
Aksion
99,00
EUR çmimi actual
74,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: