HP PROBOOK 450 I7 8GB/1TB/930MX 2GB

hp probook 450 i7 8gb/1tb/930mx 2gb

Shifra: 84052216
0 komente  0 komente
 •  CPU: Intel Core I7-7500 2.7 GHz
 •  HDD: 1 TB
 •  RAM: 8 GB
 •  VGA: Nvidia 930MX 2 GB
 •  Ekrani: 15.6 '' Led HD
 •  Rezolucioni: 1366X768
 •  DVD ±RW
 •  Bluetooth 4.0
 •  1X10/100 Ethernet, 802.11 B/G/N
 •  2XUSB 2.0, 1X USB 3.0
 •  Garancia: 2 Vite
779,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: