MACBOOK AIR 13'' DC I5 1.8GHZ/8GB/128GB SSD/INTEL HD 6000

macbook air 13'' dc i5 1.8ghz/8gb/128gb ssd/intel hd 6000

Shifra: 84052226
0 komente  0 komente
 •  CPU: Intel Core I5 1.8GHz
 •  HDD: 128 SSD
 •  RAM: 8GB
 •  VGA:Intel HD Graphics 6000
 •  Ekrani: 13.3 '' HD
 •  Rezolucioni: 1440 X 900
 •  NO
 •  Bluetooth 4.0
 •  1X10/100 Ethernet, 802.11 B/G/N
 •  2XUSB 2.0, 1X USB 3.0
 •  Garancia: 1 Vit
-10%
Aksion
999,00
EUR çmimi actual
899,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: