GRUNDIG 55VLX7730BP
GRUNDIG 55VLX7730BP

grundig 55vlx7730bp

Shifra: 84052238
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 55" (140 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Inter@ctive 4.0 Plus)
 •  Frekuenca: 1300 Hz VPI
 •  Marrësi: DVB-T2/C/S2
 •  4 x HDMI 3 x USBOptical
 •  Zëri: 20 W
 •  Wi-Fi
 •  HDR
 •  Garancia: 5 Vite
-21%
Aksion
629,00
EUR çmimi actual
499,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: