SONY KDL32WE610BAEP

sony kdl32we610baep

Shifra: 84052273
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: HD Ready (1366 X 768)
 •  Smart TV
 •  Frekuenca: 200 Hz MXR
 •  Marrësi: DVB-C/T
 •  2 x HDMI 2 x USB
 •  Zëri: 10W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 Vite
-26%
Aksion
379,00
EUR çmimi actual
279,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: