SAMSUNG UE49MU6222KXXH

samsung ue49mu6222kxxh

Shifra: 84052280
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 49" (123 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Tiezen Smart Hub 3.0)
 •  Frekuenca: 1400 PQI
 •  Marrësi: DVB-T2/C
 •  UHD Upscaling; HDR
 •  3 x HDMI; 2 x USB; Optical
 •  Zëri: 20W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 Vite
649,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: