BEKO VCO4320WR

beko vco4320wr

Shifra: 84052297
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 1800 W
 •  Fuqia thithëse: 300 W
 •  Tipi i filtrit: HEPA12
 •  Niveli i zhurmës: 74 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
 •  Kapaciteti i pluhurit: 1.4 L
 •  Rregullator i fuqisë
 •  Gjatësia e kabllit: 5 m
 •  Ngjyra: Vjollce & hiri
 •  Garancia: 2 Vite
-39%
Aksion
99,00
EUR çmimi actual
59,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: