LG 65W7V

lg 65w7v

Shifra: 84052305
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 65" (165 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (webOS 3.5)
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2 Twin Tuner
 •  4 x HDMI; 3 x USB; Optical
 •  Zëri: 60 W, Dolby Atmos
 •  Wi-Fi
 •  4K Upscaler
 •  Active HDR Dolby Vision
 •  Pixel Dimming
 •  Magic Remote
 •  Garancia: 2 Vite
-14%
Aksion
6.999,00
EUR çmimi actual
5.999,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: