SAMSUNG WW80J5355FW/AD
SAMSUNG WW80J5355FW/AD

samsung ww80j5355fw/ad

Shifra: 84052312
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 8 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 12
 •  Teknologjia: Eco Bubble
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Lloji i motorrit: Digital Inverter
 •  Përmasat: 85x60x60cm
 •  Niveli i zhurmës: 62/79dB
 •  Garancia: 5 Vite
-17%
Aksion
479,00
EUR çmimi actual
399,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: