BEKO DIN26421

beko din26421

Shifra: 84052332
0 komente  0 komente
 •  Enëlarëse Montuese 60cm
 •  Klasa energjisë: A++
 •  Kapaciteti: 12 Sete
 •  Nr. Programe: 6
 •  Shpenzimet e energjisë: 258 kWh /vit
 •  Përmasat: 82x60x55cm
 •  Niveli i zhurmës: 46dB
 •  Garancia: 5 Vite
-11%
Aksion
369,00
EUR çmimi actual
329,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: