HP 250 G6 INTEL CORE I5 2.5GHZ 8GB/256 SSD

hp 250 g6 intel core i5 2.5ghz 8gb/256 ssd

Shifra: 84052335
0 komente  0 komente
 •  CPU: Intel Core I5-7200U
 •  HDD: 256 SSD
 •  RAM: 8 GB
 •  VGA: Intel HD 620
 •  Ekrani: 15.6 '' LED FHD
 •  Rezolucioni: 1920X1080P
 •  DVD ±RW
 •  Bluetooth 4.0
 •  1X10/100 Ethernet, 802.11 B/G/N
 •  2XUSB 2.0, 1X USB 3.0
 •  Garancia: 1 Vit
669,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: