BEKO WTE6511B0

beko wte6511b0

Shifra: 84052360
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 6 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1000 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 15
 •  Paneli i kontrollit: Mekanik
 •  Lloji i motorrit: Me rrip transmisioni
 •  LED Display
 •  Përmasat: 84x60x44cm
 •  Niveli i zhurmës: 61/77dB
 •  Garancia: 5 Vite
-23%
Aksion
259,00
EUR çmimi actual
199,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: