PHILIPS MG5730/15

philips mg5730/15

Shifra: 84052373
0 komente  0 komente
 •  11 në 1
 •  Brisqe çeliku të pandryshkshëm
 •  Teknologji DualCut
 •  E përshtatshme për fytyrë, flokë & trup
 •  7 Rregullime për fytyrë nga 1 mm - 7 mm
 •  3 Rregullime për flokë nga 9 mm - 16 mm
 •  1 Rregullim për trup 3 mm
 •  16 orë mbushje/përdorim 80 min
 •  Pastrohet me ujë - 100% rezistentë ndaj ujit
 •  Aksesorë: 7 krehër, 3 koka, çantë
 •  Garancia: 2 Vite
65,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: