BOSCH BFR634GW1

bosch bfr634gw1

Shifra: 84052572
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Kapaciteti: 21 L
 •  Fuqia: 900 W
 •  Nivele te fuqisë: 5
 •  Funksione: 7
 •  LED Display
 •  Touch Control
 •  Auto-Defrost
 •  Easy clean
 •  Permasat: 59.4x38.2x31.8cm
 •  Garancia: 2 vite
699,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: