GRUNDIG 32VLE4720BN

grundig 32vle4720bn

Shifra: 84052623
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: HD Ready (1366 x 768)
 •  Frekuenca: 400 Hz PPR
 •  Marrësi: DVB-C/T/S2
 •  3 x HDMI; 2 x USB; 1 x Optical
 •  Zëri: 14 W
 •  Garancia: 2 Vite
-18%
Aksion
219,00
EUR çmimi actual
179,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: