BEKO HCF61620X

beko hcf61620x

Shifra: 84052650
0 komente  0 komente
 •  Aspirator 60cm (dekorativ)
 •  Fuqia thithëse: 603 m³/h
 •  3 nivele të fuqisë
 •  Filter alumini x2
 •  2 LED ndriques 2x20 Watt
 •  Përmasat: 59.8x41x66cm
 •  Garancia: 1 vit
222,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: