SAMSUNG VC07M3130V1/GE
SAMSUNG VC07M3130V1/GE

samsung vc07m3130v1/ge

Shifra: 84052654
0 komente  0 komente
 •  Klasa e energjisë: A
 •  Fuqia e motorit: 700 W
 •  Teknologji: Cyclone Force
 •  Rregullator i fuqisë
 •  Tipi i filtrit: HEPA 13
 •  Niveli i zhurmës: 80 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Me plastikë
 •  Kapaciteti i pluhurit: 2.0 L
 •  Gjatësia e kabllit: 6 m
 •  Ngjyra: E kuqe & zezë
 •  Garancia: 5 Vite
119,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: