LG FH2C3WD

lg fh2c3wd

Shifra: 84052685
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 6.5 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 9
 •  Lloji i motorrit: Direct Drive
 •  Përmasat: 85x60x44cm
 •  Niveli i zhurmës: 53/74dB
 •  Garancia: 2 Vite
379,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: