ROWENTA DW5220F1

rowenta dw5220f1

Shifra: 84052688
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 2700 W
 •  Lloji i pllakës: Microsteam400 Laser
 •  Sistem kundër rrjedhjes së ujit
 •  Sistem kundër gëlqeres
 •  Funksion i spërkatjes
 •  Avull konstant: 0-45 gr/min
 •  Presion i avullit: 180 gr
 •  Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300ml
 •  Gjatësia e kabllit: 1.9 m
 •  Garanci: 2 Vite
69,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: