GRUNDIG 49VLX7810BP

grundig 49vlx7810bp

Shifra: 84052696
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 49" (123 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Inter@ctive 4.0 Plus)
 •  Frekuenca: 800 Hz PPR
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  3 x HDMI 2 x USB 1 x Scart Optical
 •  Zëri: 20 W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 5 Vite
-38%
Aksion
599,00
EUR çmimi actual
369,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: